Wir begrüßen Sie an der Costa de Almería


Inmo Vera Playa is een makelaarskantoor gevestigd in Vera Playa, in de Levante Almeriense aan de kust van Almería, een gebied dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid, cultuur, de gastvrijheid van de bevolking en een aangenaam klimaat het hele jaar door. Dankzij onze kennis van de lokale vastgoedmarkt, ondersteund door jarenlange ervaring, heeft u in ons uw beste partner om uw ideale huis in de Middellandse Zee te vinden.

Wij zijn gespecialiseerd in zowel de verkoop als de vakantieverhuur van een breed scala aan particuliere woningen, van gezellige appartementen tot prachtige huizen in populaire gebieden zoals Vera Playa, Villaricos en omliggende gebieden.

Onze speerpunten

Divers portfolio

Van eenkamerretreats tot ruime villa's met zes slaapkamers en privézwembad, ons portfolio biedt voor elk wat wils en elk budget.

Strategische locaties

Onze woningen zijn strategisch gelegen, in de meeste gevallen ben je niet meer dan 500 meter van het strand verwijderd.

Het hele jaar operatief

Of je nu de levendige sfeer van de zomer zoekt of de serene rust buiten het seizoen, onze aanbiedingen passen zich aan jouw voorkeuren aan, en wij staan het hele jaar voor je klaar.

Op ons kan je rekenen

Bij Inmo Mas Pinell streven we naar professionaliteit, integriteit en klantgerichtheid. Wij begrijpen dat de aankoop of verkoop van een woning een belangrijke beslissing is, daarom zetten wij ons in om jou te begeleiden met deskundig advies en persoonlijke aandacht gedurende het gehele proces.

Inmo Mas Pinell biedt

  • Een meertalig team met ervaring in de vastgoedsector.
  • Persoonlijke benadering en maatwerk oplossingen.
  • Diepgaande kennis van de lokale markt en trends.
  • Betrouwbare partner voor zowel kopers als verkopers.