Toeristische informatie

Vera Playa, de beste bestemming voor uw vakanties


Vera Playa is één van de zonnigste regio’s van Europa en kent zeer aangename temperaturen. Het is de perfecte plek om het hele jaar door op vakantie te gaan.

Het heeft een bevoorrechte kustlijn aan de Costa del Levante Almeriense. De uitgestrekte stranden van fijn goudkleurig zand worden omgeven door een unieke flora lijn. De lengte van 7 kilometer zorgt voor een geweldige ontwikkeling van het toerisme. Het aantrekkelijke zand en de uitzonderlijke kwaliteit van het water, samen met het goede weer en de uitzonderlijke omgeving, hebben al duizenden gezinnen verleid om Vera Playa te kiezen om hun vakantie daar door te brengen.

Vera Playa, de beste bestemming voor uw vakanties

Er zijn veel dingen te doen tijdens de vakantie in Vera Playa: genieten van de zon, het zand en de zee, het beoefenen van watersporten zoals windsurfen, een  bezoek aan de monumenten en het historische centrum van de stad Vera, het proeven de rijke lokale keuken in haar bars en restaurants, een geweldige avond/nacht in de Maraú Beach Club, het beoefenen van golf, tennis en paddle tennis in de sportclub van Puerto Rey, een dag van water en plezier doorbrengen in het Vera Playa waterpark, wandelen, fietsen, winkelen in Parque Comercial Vera Plaza…

Vera Playa, de beste bestemming voor uw vakanties

Vera Playa is ook al decennia lang een zeer populaire bestemming onder naturisten. Maar naturisten- en textieltoerisme kunnen perfect naast elkaar bestaan. Het succes van deze coëxistentie is dat naturisme alleen wordt beoefend in het noordelijke stuk van El Playazo Beach, terwijl textieltoerisme de zuidelijke strook kiest van El Playazo Beach, Puerto Rey Beach en Las Marinas-Bolaga Beach. Er is totaal respect tussen de twee soorten toerisme, omdat zij beiden deze omstandigheid kennen wanneer zij voor Vera Playa kiezen.

Bezoek Vera Playa en boek uw accommodatie bij ons!

Boek uw accommodatie bij ons



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *