Toeristische informatie

De stranden van Vera Playa


De stranden van Vera Playa zijn ideaal voor een onvergetelijke vakantie met familie of vrienden. Het is de beste manier om te genieten van de zon, het strand, de zee en nog veel meer…

Tijdens het hoogseizoen, van 15 juni tot 15 september, zijn de stranden van Vera uitgerust met diensten, zodat ze kunnen worden gebruikt als een zwemplek die alle mogelijke garanties biedt op het gebied van veiligheid, gezondheidszorg en milieu.

Las Marinas-Bolaga Strand: de toeristische attractie van de stranden van Vera begint aan het zuidelijke einde met Las Marinas-Bolaga beach, gecertificeerd met de Q van Quality sinds 2006. Het is een breed en langgerekt strand van hoge kwaliteit.  Een prachtige plek voor recreatie en ontspanning.

Puerto Rey Strand: de rivier Antas stroomt over het strand van Puerto Rey en vormt een kleine lagune met riet. Het strand is langgerekt met ruimte voor het beoefenen van verschillende sporten en wateractiviteiten.

De stranden van Vera Playa

El Playazo Strand : het is een immens zandstrand van meer dan 2 kilometer lang. Het noordelijke deel van dit strand wordt bezocht door naturisten. Naturisme is al tientallen jaren diep ontwikkeld in Vera en is volledig in harmonie met vakantiegangers die het zuidelijke deel van El Playazo of andere stranden van Vera prefereren. Het noordelijke uiteinde van El Playazo Beach staat ook bekend als Cala Marqués, gelegen in een kleine baai met pijnbomen die een einde maakt aan de uitzonderlijke kustlijn van Vera Playa.

Andere stranden in de omgeving:

  • Ten noorden van Vera Playa ontdekt u unieke stranden zoals Cabezo Negro en spectaculaire baaien zoals Cala del Cristal, behorend tot Cuevas del Almanzora.
  • In het zuiden vinden we de stranden van Garrucha. Niet ver hier vandaan heeft Mojácar ongerepte stranden, ideaal voor mensen die van eenzaamheid houden, maar Mojácar heeft ook drukbezochte toeristenstranden.
  • Het natuurpark Cabo de Gata-Níjar ligt ten zuiden van Mojácar, met ongerepte stranden en kristalhelder water. Zoals bijvoorbeeld Playa Agua Amarga, Playa Las Negras en Playa Mónsul.

Wil je naar Vera Playa komen? Klik hieronder en vind uw accommodatie

Boek uw accommodatie bij ons



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *