Vakantiehuizen

Penthouse met uitzicht op zee in Vera Playa


Reservas Vera Playa biedt accommodatie in verschillende urbanisaties in Vera Playa. Vandaag willen we u dit prachtige penthouse met uitzicht op zee voorstellen op slechts 150 meter van het strand van El Playazo. Het is voorzien van airconditioning/verwarming, internetaansluiting (glasvezel), Spaanse tv en satelliet (Nederlandse en Duitse zenders).

De sterkste attractie is een groot dakterras van 80 vierkante meter met uitzicht op zee. Het is ideaal om te zonnebaden, buiten te eten of te ontspannen terwijl u geniet van het prachtige uitzicht. Het heeft ook een zeer nuttige douche om je af te koelen tijdens de warmste uren.

Dit penthouse is geschikt voor maximaal 5 volwassenen. Het bestaat uit een grote woon-eetkamer met uitzicht op zee, een volledig uitgeruste keuken, 2 slaapkamers, een badkamer met een bad en een toilet met douche. Vanuit de keuken is er toegang tot een klein balkon en met de trap naar het dakterras.

Penthouse met uitzicht op zee in Vera Playa

De woning bevindt zich in de urbanisatie Alborada, ideaal voor gezinnen met kinderen. Het heeft een tuin, een groot gemeenschappelijk zwembad, een kinderbad, een paddle-baan en een speeltuin. Deze urbanisatie heeft ook een lift en een ondergrondse garage, waarin het penthouse een toegewezen parkeerterrein heeft.

ático vistas piscina

Op ongeveer 100 meter van de urbanisatie Alborada zijn er bars en restaurants, zoals La Reva en Koa Resto Bar. Er is ook een kleine supermarkt die in de zomer geopend is. Slechts twee minuten rijden van de urbanisatie is er een grote supermarkt genaamd Consum, die het hele jaar open is. Het waterpark AquaVera bevindt zich in de buurt van deze supermarkt.

Dit penthouse met uitzicht op zee is gelegen in Vera Playa, een geweldige plek voor uw vakantie: lokale gastronomie, nachtleven, activiteiten op zee, sportfaciliteiten en nog veel meer. En behalve de stad Vera bevinden zich de populaire plaatsen Villaricos, Garrucha en Mojácar op slechts enkele kilometers afstand.

Wil je dit penthouse boeken? Klik hieronder om het te vinden

Boek uw accommodatie bij ons



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *