Toeristische informatie

Bars en restaurants in Vera Playa


De bars en restaurants van Vera Playa bieden u de mogelijkheid om te genieten van de heerlijke keuken van dit deel van de Spaanse kust. Probeer zowel de tapas (een rijke en economische gewoonte) als de voortreffelijke gerechten die kenmerkend zijn voor dit deel van de Costa de Almeria. Ga je gang en bezoek alle bars en restaurants die je in Vera Playa vindt.

Het meest spectaculaire is Maraú Beach Club. Een enorm uniek vrijetijdscomplex in Almeria, met meer dan 7.000 vierkante meter, tegenover het strand van Puerto Rey. Het is een geweldige combinatie van strand, zon, zee en zwembaden, ideaal om te genieten van een breed scala aan gerechten en drankjes. Het heeft verschillende ruimtes waar klanten van ‘s morgens vroeg tot’ s ochtends van kunnen genieten. In haar faciliteiten kunt u ook bruiloften, doopsels, communies, verjaardagen, zakelijke evenementen en bedrijfsdiners organiseren.

Bars en restaurants

Natuurlijk zijn er veel meer bars en restaurants waar je uit kunt kiezen in Vera Playa. Onze aanbevelingen:

  • Lua Restaurant, in de buurt van El Playazo. Het heeft een elegante en exclusieve sfeer, met kwaliteitsgerechten en absoluut heerlijk.
  • Laguna Restaurant ligt aan de kust in Las Marinas-Bolaga. Het heeft waar voor uw geld, en paella is de specialiteit van het huis.
  • Bar Cachica, gelegen in het nieuwe Vera Plaza Shopping Park, in de buurt van El Playazo. Het biedt goede tapas en een geweldige sfeer. Het heeft ook rijke menu’s voor een goede prijs.
  • Chiringuito Paradise, aan het strand van El Playazo. Uitstekende zelfgemaakte gerechten en smakelijke pescaíto van het gebied. Snelle en kwalitatieve service
  • Resto Bar Koa, in de buurt van El Playazo. Mooi restaurant met een van de meest originele menu’s in de omgeving. Zeer attente barmannen en een groot terras.

Vond je dit artikel over de bars en restaurants in Vera Playa leuk? klik hieronder en boek uw accommodatie bij ons.

Boek uw accommodatie bij ons



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *