Vakantiehuizen

Moderne appartementen vlakbij het strand in Vera Playa


Als u op zoek bent naar accommodatie voor uw vakantie, zijn deze moderne appartementen in Vera Playa een goede keuze. Ze liggen op slechts 150 meter van El Playazo en zijn voorzien van airconditioning/verwarming, internetaansluiting (glasvezel), tv in het Spaans en satellietkanalen (Nederlandse en Duitse zenders).

De grote aantrekkingskracht van deze appartementen ligt vooral in hun afstand tot het strand en hun moderne stijl. Elk appartement heeft bovendien een groot terras op het zuiden en is uitgerust met prachtig tuinmeubilair, ideaal om van het buitenleven te genieten. Deze moderne appartementen hebben 2 slaapkamers (2e slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden of stapelbedden), 1 complete badkamer, een volledig uitgeruste keuken en een woonkamer met toegang tot het terras.

Moderne appartementen

Ze zijn verdeeld over de eerste en de begane grond van de textielwijk Alborada. Er zijn aangelegde gebieden, een groot gemeenschappelijk zwembad, een zwembad voor de kleintjes, een paddle-tennisbaan en een kinderspeelplaats. Deze woonwijk heeft ook een lift en een ondergrondse garage en elk appartement heeft een toegewezen parkeerplaats.

Op ongeveer 100 meter afstand vindt u verschillende bars en restaurants, zoals La Reva en de Koa Resto Bar, en ook een kleine supermarkt die in de zomer in de buurt geopend is. Voor uw meest omvangrijke aankopen is er een enorme supermarkt op slechts 2 minuten rijden het hele jaar geopend. Vlak naast de deur is het waterpark AquaVera.

Vera Playa is een geweldige plek om uw vakantie te boeken, want het aanbod voor vrijetijdsbesteding is zeer gevarieerd en voor elk wat wils: gastronomie, nachtleven, activiteiten op zee, sportfaciliteiten en nog veel meer. En als u meer wilt weten over de omgeving, zijn plaatsen zo populair als de stad Vera, Villaricos, Garrucha en Mojácar slechts een paar kilometer verderop.

Als je deze moderne appartementen leuk vindt en meer wilt weten over deze appartementen of er een wilt boeken, klik dan hieronder.

Boek uw accommodatie bij ons

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *